...gdje masta postaje opipljiva...

srijeda, 24. listopada 2012.

Satovi

Suncan dan iako je jesen a ja se ulovila raditi satove sa proljetnim cvijecem. Bas znam pogoditi ;-). Uglavnom konacno sam dovrsila ova 2 sata u deocupage tehnici, nisam bas zadovoljna skroz.Hocu li jos sta prmijeniti neznam, ovisi sta mi puhne u glavu. Mehanizam sam morala ponovo narucivati jer mi je narucen ispao mali, lakiranje nikako da se posusi itd... Kakav je konacan rezultat recite sami... Do iduceg tipkanja pa-pa
Read More

četvrtak, 18. listopada 2012.

Vjencanje

Vjencanje na koje nemogu ici al saljem mali znak paznje. U pitanju je sestricna koja je vjencanje kod maticara obavila al sad ce stavit tocku na i u crkvi. Posto neznam sta pokloniti napravila sam nesto sto bi i sama jednom voljela imati. Iako mislim da cu si ja to sama raditi :-)). Nisam se sjetila slikati prije nego sto sam pocela raditi al eto.. Tanjur je stakleni al tamne boje pa je ovako ispao ljepse , case klasicne za sampanjac a sampanjac je naravno pun. Mozda je malo sareno al to je vjencanje pa mislim da je dopusteno:-)
Read More

petak, 12. listopada 2012.

Vjerujem u anđele..

Oduvijek sam voljela sve vezano uz anđele bilo to knjige, slikice ili tek price. Vjerujem da svatko od nas ima svoga anđela (mada bi ja svog voljela vidjeti :-) . Kako sam pocela raditi neku kutijcu bez ikakvog plana sta i kako, naravno ispala mi je "obicna". Kreativnost mi je bila ravno nuli al eto uporna sam. Narucila sam neki dan neke kalupe i tako sam izlila modele u gipsu... Kad sam kutijicu dovrsila dodala sam modelic na vrh i bilo je to to. Dodala sam tek neke detaljice ( neke manje uspjesno ) i kutijica je gotova. P.s. ako tko zna kako najbolje koristiti Perle pen a da ispadnu perlice lijepe slobodno se javi jer sam vec mislila raditi perle ko gumbe velike kako su mi grozno ispadale.
Read More

utorak, 2. listopada 2012.

Umorno ..

Upravo lezim u krevetu i planiram sta sve danas moram napraviti. Vrijeme je umorno bas kao i ja. Imam satove za (pokazat cu kasnije) al mala je rupica za mehanizam pa moram gnjavit svekra za to.. Uglavnom uvijek je nesto .. Sve je to jos lako da nemam zidare oko kuce. Prasine uzas pa sva moguca lakiranja cekaju a ja neznam sta bi prije.. Moram jos i neke narudzbe predati jer tu gdje jesam apsolutno niceg nema za kupiti.. Aaaa umorna sam vec sad a tek je dan poceo. Idem kavu skuhati pa tko zna sta dalje ;)
Read More

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena