...gdje masta postaje opipljiva...

četvrtak, 23. svibnja 2013.

Opustanje..

Evo od ovog ruznog vremena ipak nekakve koristi. Kod mene puse i oblacno je s povremenom kisom pa se motam po kuci. Da bas ne besposlicarim sjetila sam se da imam ipak nekih poslica za zavrsiti. I tako sam u svojoj improviziranoj radioni nasla kutijicu s goblenima.To su tek obicni gobleni al posto sam sentimentalno vezana ( inace sam takva za stvari) odlucila sam ih dovrsiti. Nekako mi se cini da se u zadnje vrijeme manje rade ti neki "zanati". cine se dosadni mozda al je gust kad je gotovo i kad ga vidite uokvirenog na svom zidu.
Ova plesacica je od moje mame i vec dugo ceka na svoj red. Cak je i ovaj okvir jos dok je mama bila mlada al meni je najdrazi.

I tako sam eto zavaljena u fotelji i pikam pomalo ;). Posto volim sve rucne radove ovo je tek dio u kojem se jos trebam usavrsiti. Nadam se da se i vi opustate uz neki svoj rad. .. Uzivajte ;) te ugodan i kreativan dan . Pa-pa

6 komentari:

  1. jako mi se sviđa novi "look" tvoga bloga, pogotovo ove ikone FB i ostalog ispod posta. Idem sad odmah koju isprobati!
    Inače, nisam "pikala" goblen od osnovne škole, a kad je to biloooo - ne smijem ni reći :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh da znas samo koliko sam trazila look koji je slican meni... Pa onda kako ga staviti.. 2 dana posla al i ja sam zadovoljna mada jos puno toga neznam...

    OdgovoriIzbriši
  3. Kada sam ja, dok sam bila student, heklala radi opuštanja a i iz ljubavi, meni su se smejal. Ja sam i dalje heklala. kad sam dobila ćerku i kad je ona imala 5 godina, ja sam joj kupila mali goblen i sve što ide uz to. I njoj su se smejali. Kad sam kupila šivaću mašinu u vreme kad su svi kupovali kompjutere, opet ista priča.

    I šta se desilo? Upravo to da svi oni kojima je to bilo smešno, budu veliki obožavaoci mog rada.

    Sve što te čini srećnom-radi, bez obzira da li je taj rad cenjen ili ne.

    OdgovoriIzbriši
  4. bahcemden sevgilerimi yolluyorum:))))

    OdgovoriIzbriši
  5. ¡Maravillosos cuadros!
    Besos desde España

    OdgovoriIzbriši
  6. Jao savrseno! nemam reci koliko je lepo!
    Pridruzite se mom sajtu afroditacreations.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena