...gdje masta postaje opipljiva...

petak, 12. listopada 2012.

Vjerujem u anđele..

Oduvijek sam voljela sve vezano uz anđele bilo to knjige, slikice ili tek price. Vjerujem da svatko od nas ima svoga anđela (mada bi ja svog voljela vidjeti :-) . Kako sam pocela raditi neku kutijcu bez ikakvog plana sta i kako, naravno ispala mi je "obicna". Kreativnost mi je bila ravno nuli al eto uporna sam. Narucila sam neki dan neke kalupe i tako sam izlila modele u gipsu... Kad sam kutijicu dovrsila dodala sam modelic na vrh i bilo je to to. Dodala sam tek neke detaljice ( neke manje uspjesno ) i kutijica je gotova. P.s. ako tko zna kako najbolje koristiti Perle pen a da ispadnu perlice lijepe slobodno se javi jer sam vec mislila raditi perle ko gumbe velike kako su mi grozno ispadale.

4 komentari:

  1. Bravo!
    I ja volim anđele i imam iste takve modle.
    Prošle godine za Božić svatko je od mene umjesto mašne na poklonu dobio anđela kojeg je mogao objesiti na bor.Svi su bili oduševljeni.Začudila sam se koliko ljudi voli anđele.
    Mali savjet:pokušaj na blogu isključiti opciju provjere identiteta(ona iskrivljena slova koja moraš upisati da dokažeš da nisi robot)Frustrirajuće je kada moraš 5 puta upisati riječ i nije točna.To ljude sprečava da ostavljaju komentare.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim komentarima . Tek se ucim o blogu i nemam pojma jos o nicemu pa to sta si mi napisala tek moram odgonetnuti hehe.

      Izbriši
  2. I ja vjerujem kako svatko od nas ima svog anđela čuvara ili dobrog duha:))))Divna mi je kutijica , a anđeo se savršeno uklopio!!!!O Perle Pen-u nemam pojma , a niti što je to:(((

    OdgovoriIzbriši

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena