...gdje masta postaje opipljiva...

subota, 24. studenoga 2012.

Moje prvo darivanje na blogu

Vrijeme je pred blagdane i mislim da je ovo idealno vrijeme za moje prvo darivanje. Obozavam poklone, zamatanje i samo iscekivanje reakcije na licima osobe kojima poklanjam. Zapravo cini mi se da vise volim darivati nego dobivati. No da mi krenemo na konkretnu stvar ;-)Pripremila sam neke stvarcice i podijelila na par paketica.Necu puno komplicirati pa idemo pokazati sta se zapravo daruje :-)
1. Nagrada kutijica i naušnice
2. Nagrada podmetaci za case
3. Nagrada magnetic za hladnjak
Kako sudjelovati.. 
1. pratiti moj blog naravno 
2. Ostavite komentar: Sto bi voljeli dobiti za blagdane i zasto? :-) (ne od mojih poklona) 
3. Ostaviti svoj mail kako bi vas mogla kontaktirati u slucaju osvajanja nagrade
 Mislim da nije tesko. Zelim puno srece svima!! Prijave traju do 3.12.2012. pssss,pss... ... mislili ste da je ovo sve sto se daruje?! E pa nije !! Pa ipak je ovo moj prvi giveaway i uz svaku nagradu dobije se poseban paketic koji ce za sada ostati tajna. Ipak nije fora sve otkriti :-)

28 komentari:

  1. Divno:) I ja volim darivati , ali mi je još draže dobiti poklon:)Što bih za blagdane, misliš , od ovih tvojih darova ili općenito?!Od tvojih darova definitivno naušnice i kutijicu.Ako ne , onda bih željela veeeliko okupljanje obitelji i veeeliku crnu torbu:)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako mi treba kad ne čitam polako:) Hvala na napomeni!
      soniakovac@gmail.com

      Izbriši
  2. Baš si lijepe poklone pripremila :) Voljela bih dobiti neke sitnice za koje znam da su od srca... i da se lijepo provedem s obitelji i prijateljima :)) I moj mail je: marina.marinicca@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. lijepi su radovi, ija obožavam darivati a pošto pitaš što bih voljela dobiti stvarno nisam razmišljala o tome al evo sad ću to bi definitivno bila šivaća mašina ali to je samo želja ono što je bitno je lijepo provesti blagdane s obitelji....... :)
    nivescolic0@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepi radovi! :) A što bih voljela dobiti? Veeeeeeliki album za fotke, onako sa praznim stranicama, pa da u njega složim našu prvu godinu u troje. (Hm, da, onda bi mi dobro došao i bon za razvijanje fotki... :) ) (jude.handmade@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši
  5. Voljela bih dobiti posao :) No, ako ćemo konkretnije, uvijek kao poklon volim vidjeti nešto što je osoba sama izradila. Tako bih se stvarno oduševila čokoladnoj torti s mojim imenom i unikatnim okvirom sa zajedničkom fotografijom :)

    Katarina
    pepe_@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Želim samo jedan dar i više mi nitko ništa ne mora poklanjati već ću ja to s guštom činiti drugima...želim posao, taj toliko potrebiti, nedostižni posao! :)

    nadali56@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala svima na prijavama al napominjem da bi se moglo sudjelovati u darivanju potrebno je ispunjavati sve 3 tocke u pravilima... POZZ

    OdgovoriIzbriši
  8. Hmm, nebitno sto je dok je od srca, a pogotovo ako je rijec od neocekivanom poklonu. Bila to tek cokolada, meni ce izmamiti osmijeh na lice.

    OdgovoriIzbriši
  9. Sa svakom miraznom stvarčicom bila bi zadovoljna jer svaki poklon cini covjeka sretnog, bolje je pokloniti više sitnica za Božić i učiniti više sretne sebi najbliže osobe nego samo jednu osobu skupocjenim poklonom.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uistinu, čovjeka učini sretnim kad vidi kako i onaj tko raspolaže manjim resursima nagrada želi usrećiti nekoga.
    Iz ovih skromnih nagrada izvire toplina koja će otopiti svaku "zaleđenu" dušu, pa su zato veličanstvene u toj skromnosti.

    Jedna sentencija kaže: "Ruka koja daruje uvijek je iznad ruke koja prima."

    Sretno sa radom, i svako dobro!

    P.S. ...željela bih, za ove blagdane, nešto malo zdravlja, duševnog mira i zadovoljstva za moju obitelj i mene.
    ...bio to upakiran poklon ili ne. ;)

    moj mail: kraljevickatica@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Biti ću brutalno iskrena, svašta bih voljela dobiti, od torbi, cipela, odjeće, kozmetike, ali...i ja sam bez posla, i tako živjeti nije lako, i zato jedino što želim za Božić, jedino i samo da te dane nitko od mojih u obitelji ne bude zabrinut i ne razmišlja o novcu i preživljavanju, već da svi budemo bezbrižni, sretni, zdravi i neopterećeni uz pokoji kolačić, samo to.

    OdgovoriIzbriši
  12. Uf da mejl sorry :) irska74@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  13. ja bi za blagdane bar jedan slobodan dan da se napokon odmorim :)
    gingertea@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  14. mene svaka sitnica razveseli, nemam nikakve posebne zelje:-)
    anamatcag@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Ove bih godine za pod bor voljela dobiti, ni manje ni više nego pisamce u kojem stoji da sam primljena na svoj posao iz snova. A kako "pikiram" jedan natječaj koji traje taman do sv. Nikole, negdje baš u to vrijeme bih mogla znati je li mi se želja ostvarila...Prije 4 godine sam točno na Badnjak upoznala svog dečka pa tko zna...možda su blagdani meni baš predodređeni za sudbonosne stvari. :)
    pmiocic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. najveci poklon za mene bio bi okupljanje obitelji uz lijepu vecericu i druzenje
    a voljela bi i dobiti neki dobar komad nakita :D
    Sluganovici@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  17. Voljela bih dobiti nešto što nije kupljeno u zadnji tren, tek toliko, već nešto što je meni draga osoba uradila svojim rukama.

    OdgovoriIzbriši
  18. Poklončići su prekrasni. :)
    Što bih ja voljela dobiti? Pa, budući da obožavam grupu The Beatles, uvijek se jaaako razveselim bilo kakvoj stvarčici koja je vezana uz njih. Od kalendara do CD-a. :)

    Moj mail je: lorenask@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. voljela bih uživati blagdanima sa svojom obitelji...da na Božić ima snijega da se možemo grudati i poslije se družiti u čaj o toplome domu, pričati o starim danima, veseliti se i uživati..nije sve u materijalnom...bitne su duhovne stvari,ljubav, prijateljstvo i zajedništvo....to je smisao blagdana

    ivana.spudic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  20. Voljela bi dobiti neku zanimljivu knjigu... Zašto???
    Zato sto volim knjige jer imaju dozu nepredvidivosti, imaju snagu iznenaditi i sokirati,
    uvucu nas lagano u svoj svijet u kojem nestrpljivo iscekujemo rasplet i ne mozemo ih ispustiti iz ruku
    sve dok ne procitamo i zadnju rijec. Citam ja, sestra, mama....i to je ono najbolje... druženje uz knjigu,kavicu i prepričavanje dojmova ...
    :)))
    bobica1010@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  21. mariedulik@gmail.com
    Ja vise razmisljam sta cu pokloniti svome muzu i svojim curicama nego o tome sta bih zeljela naci ispod bora ja:)) samo nek su mi oni sretni i zdravi i neka provedemo blagdane svi zajeno i to ce mi bit najljepsi poklon...

    OdgovoriIzbriši
  22. sladana.susilovic@gmail.com
    Htjela bih dobiti jedan ručni sat. Ne mora biti ni skup ni velik. Samo da radi i da mi pomogne da više ne kasnim.

    OdgovoriIzbriši
  23. Ovo mi je najdraze doba, ali ne radi mene, vec radi moja 4 mala andela, nista se ne moze mjeriti s njihovom srecom,osmjesima i veseljem u ovom mjesecu,
    od malena se uce obicajima, a i dobiju pokloncice, nisu neki veliki,ali su od srca od mame i tate. Stoga jako me raduje uveseliti njih,time je moja sreca potpuna. A najbolji dar pusa i volim te mama.
    p.s -zanimljivo i odlicno darivanje!

    OdgovoriIzbriši

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena