...gdje masta postaje opipljiva...

petak, 30. studenoga 2012.

Platnene torbice



Mislili ste da ne radim nista?
Radim al sve je to u minimalnim kolicinama zbog borbe s vremenom i majstorima.. Toliko su me vec zivaca kostali da sreca da sam plava inace bi vec bila sijeda ;-). No dobro,proci ce i to ..
Vec danima mi stoji masina na stolu (jer mi je radna soba nedovrsena- zbog majstora ;-( ) i tako sebe tjeram dovrsiti ono sta sam pocela.
Nasla sam komad platna i odlucila sasiti torbe za trgoviu.. Da ne pricam koliko sam se namucila u okretanju ovih sivanih ruckica na pravu stranu... Dodala sam tek stare neke cipkice , koju salveticu jer naravno morala sam isprobati ljepilo za tekstil koji ceka vec odavno i evo. Ova s misekima je moj favorit... U radionici su jos 2 kom koja treba urediti. Kakav ce na kraju ispast rezultat ,vidjet cemo...
Sta vi mislite,jesu dobre?



10 komentari:

  1. Odlične su.. pogotovo ova prva, preslatka je :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ah što i ja nemam smisla za tako nešto divno :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Jooj, baš su mi ti miševi slatki:))))Nisam nikada radila decoupage na platnu, ali mi je predivno....Osobito volim platnene torbe, a kada su još ovako unikatne...To je to:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na lijepim komentarima. Ovo su moji prvi pokusaji a i fali mi materijala.Uglavnom zadovoljna sam. Probajte. Zanimljivo je i mogu se prati torbice na 3O u masini.

    OdgovoriIzbriši
  5. Divne su, svaka ti čast :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma uopče ne valjaju, zato ti njih lijepo stavi u kovertu i pošalji k meni ;))))
    Šalim se, super su, zato i velim gore navedeno ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Drago mi je da si svratila do mog bloga i tako sam saznala da postojis.Torbice su divne a svaka vrsta vlastite kreativnosti zasluzuje veliko postovanje.Poz.:)))

    OdgovoriIzbriši

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena