...gdje masta postaje opipljiva...

nedjelja, 25. studenoga 2012.

Vjencic i svijece




Oduvijek sam ocarana citaj  :-)zaluđena svijecama i svjecnjacima. Jos ako svijecice mirise super. U kuci ih imam u svakom kutu iako su mi neke predrage da bi se koristile.
Kako ih volim morala sam napraviti i neki novi da odgovara za duge zimske noci .
Šalica kuhanog vina, miris cimeta u zraku , pucketanje drveta u peci i upaljene svjecice..Ima sta ugodnije?
Iskoristila sam jednu "vazu" koja je bila premala za ista i napravila ove raspjevane snjegovice :-) Uz njih je ukrasena i ova svijeca sa uzorkom salvete koju zelim odavno. Hvala draga moja;-)..prepoznat ce se..
I naravno moj vjencic za na vrata u nesto jednostavnijoj izvedbi ove godine. Grancice lozice koje sam smotala i ofarbala,vrucim ljepilom zaljepila cesere i bademe. Polakirala i ta-daaaa!!

8 komentari:

  1. Svijećnjak je baš sladak! I ja ih volim i imam dosta i zimi mi je baš posebno gušt upaliti svijeću, bude baš neka romantična, topla atmosfera :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepi radovi, vjenčić mi je odličan!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala na lijepim komentarima :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tu svijećicu si radila neki dan! Prekrasna je ;) Sad i mene pere da radim neki svjećnjak a znaš da nemam vremena.. eto šta si mi napravila ;) Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Kad ovo vidim, poželim da je zima, zima, a ne plus 20 i da se grijem pod dekicom :) Super su ti radovi. Mi doma imamo jedan svijećnjak iz 1940., ostavština još od dečkove bake, a njegova je mama pravi čarobnjak s rukama. Pokazat ću joj tvoj blog, možda dobije koju ideju :)

    OdgovoriIzbriši

© 2011 Mala radionica "GoGaZ", AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena